Arbeidsongeschiktheidsvoorzieningen via The Bookie

"

2e Broodfonds bijeenkomst

De eerste Bookie Broodfonds bijeenkomst op 4 april was zo'n groot succes dat de groep ondernemers groot genoeg was om te starten. Zodoende heeft voorlichter Jos van de Broodfondsmakers opties voor de tweede bijeenkomst doorgegeven: dat is de afspraken bijeenkomst waar reglementen worden besproken, eerste bestuur wordt gekozen etc. Het eerste deel van de bijeenkomst is nog geheel informatief voor mensen die er de vorige keer niet bij waren. Het tweede van de avond worden de afspraken vastgelegd. De volgende bijeenkomst is op:

  • maandagavond 4 juni
    • 19.00- 19.30 uur inloop 19.30 - 20.30 uur start korte inleiding en vragen door nieuw geïnteresseerden 20.30- 20.40 uur pauze 20.40- 22.00 uur tweede deel: Afspraken bespreken en vastleggen
Bijeenkomst is alleen voor ondernemers die samen verder willen met vormen van een broodfonds. De bijeenkomst duurt twee en een half uur.  Mocht je niet op facebook kunnen of willen, dan kan je mailen naar mari@thebookie.nl en doorgeven of je erbij aanwezig bent.

Documenten die voorafgaand gelezen dienen te worden:

Concept reglement en bespreekpunten Broodfonds, 7-5-2018 voor broodfondsen

Taken bestuur januari 2016

Informatiebrief 2018

Voorlichting Common Easy

Aangezien The Bookie hier onafhankelijk in staat en geen belang heeft bij de aov willen we nog een informatie avond organiseren over CommonEasy, een slimme tool om samen met je netwerk een backup als arbeidsongeschiktheidsvoorziening te vormen. Lees hier hoe het werkt: https://www.commoneasy.nl/

Aanmelden voor het Common Easy Netwerk van The Bookie kan hieronder. Je zit nog nergens aan vast, zolang je geen actief account hebt waarbij je geselecteerd hebt wat je gedekt wilt hebben en betaalt dus meld je gerust aan voor de groep.

"

The Bookie Logo

Jaarbeursplein 22
3521AP Utrecht, Nederland
030 207 2077 | info@thebookie.nl
KvK 77653696

Auto Zakelijk of Privé Tool

Inkomstenbelasting berekenen

Prijzen

Contact

Partners

Vacatures

Gratis boekhoudprogramma

The Bookie Logo