The Bookie Boekhoudtool2022-12-31T11:21:43+00:00

BOEKHOUDEN MET THE BOOKIE

Met minimale effort tik je als ondernemer in één keer alle verplichtingen richting de Belastingdienst af. Zelf werk je in ons online boekhoudprogramma. The Bookie zorgt ervoor dat elk contact met de Belastingdienst zo ‘smooth’ als mogelijk verloopt.

Zo vallen je btw-aangiftes, het opstellen van je jaarcijfers, het indienen van je inkomstenbelastingaangifte en zo nu dan een kort vraagje of een toelichting binnen je abonnement. We mailen je als we iets van je verwachten, dus als ‘je taakjes’ doet, komt alles goed.

Plan een kennismaking

Jouw eigen boekhouders

Je krijgt er bij ons niet één, maar altijd meerdere vaste Bookies. Samen vormen zij jouw eigen Bookie-unit. Zo kunnen we je continuïteit bieden, zijn we altijd bereikbaar en kunnen we je razendsnel helpen. Lekker makkelijk.

 • We denken mee over zakelijke kosten

 • We controleren je administratie, halen fouten eruit én doen je btw-aangifte

 • We beantwoorden je vragen en helpen bij slimme keuzes

 • We stellen je jaarcijfers van je onderneming op

 • We doen je aangifte inkomstenbelasting (en maken natuurlijk slim gebruik van aftrekposten)

Plan een kennismaking

Online boekhoudprogramma & app

 • Alles op een plek in ons veilige online boekhoudprogramma. 

 • Maak facturen en offertes in je eigen stijl en verstuur ze direct

 • Voeg voor je klanten een iDeal betaallink toe aan je facturen.

 • Bekijk welke facturen betaald zijn en welke nog openstaan.

 • Fotografeer je bonnen met je mobiel en upload ze waar je ook bent.

 • Voeg je uitgaven in een handomdraai toe aan je administratie, of laat ons dit doen met een Plus abonnement 😉

 • Krijg inzicht in je omzet, uitgaven en winst.

 • Houd per project je inkomsten en uitgaven bij.

 • Ontvang tips & feedback van je Bookies, ín je administratie.

Plan een kennismaking

Hoe begin ik met The Bookie?

Plan een kennismaking. In 15 minuten geven we je een korte uitleg en stel jij vragen. Wil je met ons werken? Dan koppelen we je meteen aan je eigen Bookies en kan je dezelfde dag aan de slag. 

Zelf een account geactiveerd en toch graag wat opstarthulp? Dan plan je een opstartsessie. Wanneer het jou maar uitkomt. Dan kijken we live met je mee.

Hoe verloopt onze samenwerking?

Of het nou je eerste btw-aangifte is of als je laatste kwartaal en aangifte inkomstenbelasting wilt uitbesteden: je kunt op ieder moment van het jaar instromen.

Wij importeren je bestaande admin, controleren je hele administratie tot dat moment en pakken het vanaf daar over.

Wil je stoppen? Dan zet je je account terug naar de gratis versie.

Liever eerst even kijken?

Werk je overdag, heb je een volle agenda of heb je geen zin in een gesprek en wil je meteen aan de slag? Geen probleem, dan legt Mari het je in een paar minuten uit in de onderstaande video.

Plan een kennismaking

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik ook jullie mijn uitgaven laten inboeken en minder zelf doen?2022-12-07T10:55:13+00:00

Ja, met een Plus abonnement! Dat betekent dat je alleen facturen verstuurt en foto’s van bonnen uploadt/pdf’s mailt en wij je administratie vanaf dat punt overnemen. Minimaal werk en maximaal inzicht. Wil je hier gebruik van maken? Kies dan een Bookie plus.

Binnen het standaard abonnement voer je zelf uitgaven in en zitten de standaard werkzaamheden, zoals omschreven.

Mag ik alle features van het boekhoudprogramma proberen?2021-08-11T07:03:47+00:00

Binnen ons abonnement houd je je administratie bij in The Bookie Webapp. Natuurlijk snappen we dat je wilt zien wat voor vlees je in de kuip hebt. Daarom kan je makkelijk een gratis versie van ons boekhoudprogramma aanmaken en naar hartelust alle features bekijken. De meeste gebruik je kosteloos, zoals inkomsten, uitgaven en overzichten. Ga naar https://app.thebookie.nl/nl/accounts/signup/ en kies Bookie Basis.

Wil je ons als je boekhouders erbij? Dan zet je je Bookie Basis met 1 druk op de Upgrade knop en een iDeal betaling naar een abonnement.

Is The Bookie ook voor ZZP’ers, die ook in loondienst en/of opdrachten voor buitenlandse opdrachtgevers doen??2021-04-07T13:57:34+00:00

In het kort: ja.

Veel (met name startende) ondernemers werken nog in loondienst. Deze inkomsten nemen we als vanzelfsprekend mee tijdens de aangifte Inkomstenbelasting. Dit zit in je boekhoudpakket en valt dus onder het vaste jaartarief.

Ook inkomsten voortkomend uit buitenlandse opdrachten nemen we mee. Een groot deel van onze klanten heeft buitenlandse opdrachtgevers. Wij leggen je als je klant wordt uit hoe je dit makkelijk verwerkt in ons boekhoudprogramma.

Ik had een ander programma. Als naar The Bookie overstap, hoe werkt dat dan?2022-12-07T11:04:20+00:00

Wij regelen de soepele overstap voor je. Vanuit je huidige boekhoudprogramma of met je huidige boekhouder. Plan een kennismaking in zodat we kijken wat jij nodig hebt om zonder gedoe over te stappen.

Ik woon/werk niet in Utrecht. Hoe vaak moet ik dan naar Utrecht komen?2021-04-07T14:03:12+00:00

Zo vaak jij wilt, voor de gezelligheid. Fysiek reizen voor werk is in 2021 zo overrated. Voor je boekhouding hoef je in principe nooit naar Utrecht te komen aangezien we als boekhouder online werken. Zo kan je een kennismakingsgesprek online inplannen, lever je je documenten in onze online The Bookie Webapp aan, bel/mail je ons met vragen of plan je een online consult in.

Wil je ook dat je we jaarstukken voor een jaar opmaken dat je nog niet met ons programma werkte en daarna je IB aangifte doen? Dan hebben we je map met facturen en bonnen nodig. Die kun je langs brengen of op de post doen. In dat geval is het antwoord, 1 keer.

Als je dit meteen aan een Bookie Borrel koppelt, leer je niet alleen ons kennen maar ook onze toffe Bookie Bazen.

Go to Top