THE BOOKIES

Wij zijn de David Bowies onder de boekhouders.
We vinden het vak opnieuw uit. Leuker, slimmer, anders.

Bij ons geen oordeel, geen blabla en geen stropdassen.

We bemoeien ons met liefde met jouw eigen zaken en snappen wat je drijft.
We zorgen dat je niet vastloopt, geven je rugdekking en we weten waar jij van droomt.

Eigenaar Developer Gijs Rietveldt

GIJS – BOWSER

Inline skaten, kiten, motorrijden en klimmen: allemaal uitlaatkleppen voor urenlang achter zijn bureau zitten. Want het is Bookie oprichter Gijs, die ons product heeft bedacht én de software ontwikkelt. ‘Mensen, kan dat echt niet handiger?’ is dan ook geen gekke veelvoorkomende vraag van iemand die innovatie management studeerde.

Boekhouder Jessica Willemse

JESSICA – BOEKHOUDER UNIT 1

Als echte teamspeler zorgt Jessica voor rust en aandacht bij The Bookie. Doelgerichtheid is kenmerkend voor haar: zo zoekt ze zelfs in de meest uitdagende situaties naar oplossingen en stelt net zo lang vragen tot er een antwoord gevonden is. En vraag je haar om hulp, dan zul je bijna altijd:’Ja hoor, geen probleem!’ horen.

MARIANGELA – COMMUNITY CHEERLEADER

Ondanks dat praten haar business is, houdt Mariangela meer van poetsen dan van lullen. De reden dat ze intern ‘Mand’ introduceerde en dat de meeste haar kennen als Mari, ‘omdat je naam duizend keer spellen totaal niet efficiënt is.’ Mari is eindverantwoordelijk voor alle vormen van Communicatie en de dagelijkse gang van zaken.

SELIN – BOEKHOUDER UNIT 2

Selin wil altijd het naadje van de kous wil weten. Ze is vroeg aanwezig om gestructureerd controles en aangiftes te kunnen verrichten. En laat je niet verraden door de stunning looks, deze wizkid is een echte cijfernerd, die nergens zo lekker van smult als cijfers en grafieken. Zo horen
we wekelijks: ‘lekker knallen met
die jaarcijfers’.

CATH – BOEKHOUDER UNIT 1

Of eigenlijk Cathelijne ten Houte de Lange, maar dat is veel de Lange en daar doen wij niet aan. Dus Bookie Cath. Een boekhouder en bedrijfseconoom met een voorkeur voor cijfers, die heerlijk overzichtelijk op elkaar aansluiten. En een vakgebied dat logisch en controleerbaar is. Maar daarnaast is ze nog veel meer. Want deze zangeres brengt dit jaar haar eerste soloplaat uit onder de naam Cathatonic. Zang, piano, viool, Ableton, you name it. En hadden we al gezegd dat ze ook aan Burlesque doet? Kortom, een aanwinst voor onze klanten, maar ook op de werkvloer, want wij zijn maar al te blij met deze vrolijke noot.

Boekhouder Simon

SIMON – BOEKHOUDER UNIT 1

OG Simon, Original Bookie van het eerste uur. Deze cijfermaster houdt behalve van boardgames óók van puzzels: het liefst financiële puzzels en uitzoek klusjes.
Waar geen oplossingen lijken, vindt hij ze. Zo passen er altijd meer tosti’s op een ijzer dan je denkt of rekent hij ons wel voor
dat we groeien aan de hand van
de fibonacci reeks.

Boekhouder Tim

TIM – BOEKHOUDER UNIT 2

Tim Methorst als Bookie al honderden jaarrekeningen samengesteld en duizenden fiscale aangiftes verzorgd. En als je zijn grappen meetelt, is ‘creëren’ een fulltime job voor deze man. De twee combineert hij in het makkie uitleggen van complexe vraagstukken. ‘Je leert
door te doen’ is één van zijn
favoriete uitspraken.

The Bookie - Bookie Yufong

YUFONG – BOEKHOUDER VLIEGENDE KEEP

Naast het feit dat hij super goed is met cijfertjes, is hij ook nog eens een echte horeca tijger. Naast the brains and go getter mentaliteit staat hij ook nog eens vaak in de keuken te koken voor een ander of om weer eens wat te heerlijks te creëren. Yu Fong heeft dus totaal geen moeite met zijn handen uit de mouwen te steken, maar op voorwaarde dat zijn mouwtjes er pico bello uitzien. Want ‘I like to dress to impress’.

Developer Slava

SLAVA – FRONTEND DEVELOPER

Onze frontend developer Slava is van alle Javascript en ReAct markten thuis. Gooi deze programmeur een bug toe en hij fixt meteen wat nieuwe features voor je. Onze skater heeft een echte talenknobbel. Althans, hij weet Google Translate optimaal te gebruiken om daarmee
de meest complexe woordgrappen
te ontcijferen.

DANICA – BABBEL BOOKIE

Van de bar naar de Bookie. Ondanks dat Danica al een tijd op kantoor zit, zit de bar ook nog echt in haar. Want deze gastvrouw in hart en ziel is betrokken bij iedere Bookie klant zie ze aan de lijn krijgt. Elke vraag krijgt een antwoord, en elk probleem een oplossing. 

KOM JE ONS TEAM VERSTERKEN?

ASSISTENT CUSTOMER SUPPORT/OFFICE MANAGEMENT (16 UUR)

Wij zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons Bookie team.
Bekijk dus snel onze vacatures om achter te komen waar wij op zoek naar zijn!

Onze vacatures