THE BOOKIES

Office Manager Aleida Sjardijn

ALEIDA

Office Manager

Waar Aleida binnenkwam als office manager, heeft ze haar stempel op meerdere vakgebieden gedrukt: van customer support tot onze ultiem fijne werkplek(ken). Dat vraagt nogal wat flexibiliteit. Waarschijnlijk horen we haar daarom regelmatig ‘als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.’ mompelen.

Eigenaar Oprichter Boekhouder Gijs Rietveldt

GIJS

Bowser

Inline skaten, kiten, motorrijden en klimmen: allemaal uitlaatkleppen voor urenlang achter zijn bureau zitten. Want het is Bookie oprichter Gijs, die ons product heeft bedacht én de software ontwikkelt. ‘Mensen, kan dat echt niet handiger?’ is dan ook geen gekke veelvoorkomende vraag van iemand die innovatie management studeerde.

Boekhouder Jessica Willemse

JESSICA

Boekhouder Unit 2

Als echte teamspeler zorgt Jessica voor rust en aandacht bij The Bookie. Doelgerichtheid is kenmerkend voor haar: zo zoekt ze zelfs in de meest uitdagende situaties naar oplossingen en stelt net zo lang vragen tot er een antwoord gevonden is. En vraag je haar om hulp, dan zul je bijna altijd:’Ja hoor, geen probleem!’ horen.

Eigenaar Manager Mariangela De Lorenzo

Ondanks dat praten haar business is, houdt Mariangela meer van poetsen dan van lullen. De reden dat ze intern ‘Mand’ introduceerde en dat de meeste haar kennen als Mari, ‘omdat je naam duizend keer spellen totaal niet efficiënt is.’ Mari is eindverantwoordelijk voor alle vormen van Communicatie en de dagelijkse gang van zaken.

NICOLÁS

Backend Developer

Nicolás, onze backend developer, ontwikkelt op alle fronten mee. Deze Colombiaanse ‘Renaissance Man’ vertoeft graag in de natuur of redt locale straathonden. Ook eentje uit de ‘niet kletsen, maar poetsen’-categorie waar we hier zo van houden, die regelmatig ‘Breve’ zegt, dat zoiets betekent als: ‘Prima’ of ‘Komt in orde’

Boekhouder Patrick Tang

PATRICK

Boekhouder Unit 2

Patrick is een echte duizendpoot en leert zich om de zoveel tijd een nieuwe set skills aan die hij dan met liefde toepast. Daarom is hij naast boekhouder ook de tweede lezer in onze communicatie. Behalve behendig met kantoorhumor is Patrick ook heel secuur. Wij horen dus ook regelmatig ‘Dat ga ik voor je uitzoeken.’

Boekhouder Selin Dural

SELIN

Boekhouder Unit 1

Selin wil altijd het naadje van de kous wil weten. Ze is vroeg aanwezig om gestructureerd controles en aangiftes te kunnen verrichten. En laat je niet verraden door de stunning looks, deze wizkid is een echte cijfernerd, die nergens zo lekker van smult als cijfers en grafieken. Zo horen we wekelijks: ‘lekker knallen met die jaarcijfers’.

Boekhouder Simon Giesen

SIMON

Boekhouder Unit 1

OG Simon, Original Bookie van het eerste uur. Deze cijfermaster houdt behalve van boardgames óók van puzzels: het liefst financiële puzzels en uitzoek klusjes. Waar geen oplossingen lijken, vindt hij ze. Zo passen er altijd meer tosti’s op een ijzer dan je denkt of rekent hij ons sel voor dat we groeien aan de hand van de fibonacci reeks

Boekhouder Accountant Tim Methorst

TIM

Boekhouder Unit 2

Tim Methorst als Bookie al honderden jaarrekeningen samengesteld en duizenden fiscale aangiftes verzorgd. En als je zijn grappen meetelt, is ‘creëren’ een fulltime job voor deze man. De twee combineert hij in het makkie uitleggen van complexe vraagstukken. ‘Je leert door te doen’ is één van zijn favoriete uitspraken.

SLAVA

Frontend Developer

Onze frontend developer Slava is van alle Javascript en ReAct markten thuis. Gooi deze programmeur een bug toe en hij fixt meteen wat nieuwe features voor je. Onze skater heeft een echte talenknobbel. Althans, hij weet Google Translate optimaal te gebruiken om daarmee de meest complexe woordgrappen te ontcijferen.

Office Manager Veerle Wormer

VEERLE

Customer Support

Na een korte stage die ze met een ‘uitstekend’ afsloot, wilden wij Veerle niet kwijt. Deze rasechte Utrechter is een vaste stem de je hoort als je belt met ons kantoor. Met haar sterke werkethiek en haar goede grappen is ze een fantastische aanvulling op ons team. ‘Helemaal goed, ik ga ernaar kijken!’ is een veel gehoorde opmerking.

YESOL

Vormgever

Yesol, onze Graphic & Digital Designer, die alles net even wat leuker en mooier maakt. Daarnaast is ze een echte K-pop star in dansen en ook niet weg te slaan uit de gym. Deze rasechte Leidse trakteert ons af en toe op haar onvervalste Leidse ‘rrr’ en vraag je om haar mening dan antwoordt ze steevast ‘Leuk, maar give it some Sol!’

KOM JE ONS TEAM VERSTERKEN?

Fullstack Developer

Vacature Developer Programmeur Boekhouder Functie Solliciteren

Stagiair boekhouding

The Bookie is een jong en ambitieus boekhoudkantoor in hartje Utrecht. Ondanks dat onze locatie underground zit, zijn onze ambities sky high. En gelukkig maar, want we gaan als een raket. Om de kwaliteit te waarborgen zijn we altijd op zoek naar uitbreiding van ons Bookie team.

Nieuwsgierig welke functie er beschikbaar zijn? Bekijk de vacatures en mail ons op sollicteren@thebookie.nl.