THE BOOKIES

Wij zijn de David Bowies onder de boekhouders.
We vinden het vak opnieuw uit. Leuker, slimmer, anders.

Bij ons geen oordeel, geen blabla en geen stropdassen.

We bemoeien ons met liefde met jouw eigen zaken en snappen wat je drijft.
We zorgen dat je niet vastloopt, geven je rugdekking en we weten waar jij van droomt.

CATH – BOEKHOUDER UNIT 1

Of eigenlijk Cathelijne ten Houte de Lange, maar dat is veel de Lange en daar doen wij niet aan. Dus Bookie Cath. Een boekhouder en bedrijfseconoom met een voorkeur voor cijfers en een vakgebied dat logisch en controleerbaar is. En hadden we al gezegd dat ze een plaat uitbrengt onder Cathatonic en ook aan Burlesque doet? 

DANICA – BABBEL BOOKIE

Van de bar naar de Bookie. Ondanks dat Danica al een tijd op kantoor zit, zit de bar ook nog echt in haar. Want deze gastvrouw in hart en ziel is betrokken bij iedere Bookie klant zie ze aan de lijn krijgt. Elke vraag krijgt een antwoord, en elk probleem een oplossing. 

Eigenaar Developer Gijs Rietveldt

GIJS – BOWSER & EIGENAAR

Inline skaten, kiten, motorrijden en klimmen: allemaal uitlaatkleppen voor urenlang achter zijn bureau zitten. Want het is Bookie oprichter Gijs, die ons product heeft bedacht én de software ontwikkelt. ‘Mensen, kan dat echt niet handiger?’ is dan ook geen gekke veelvoorkomende vraag van iemand die innovatie management studeerde.

Boekhouder Jessica Willemse

JESSICA – BOEKHOUDER UNIT 1

Als echte teamspeler zorgt Jessica voor rust en aandacht bij The Bookie. Doelgerichtheid is kenmerkend voor haar: zo zoekt ze zelfs in de meest uitdagende situaties naar oplossingen en stelt net zo lang vragen tot er een antwoord gevonden is. En vraag je haar om hulp, dan zul je bijna altijd:’Ja hoor, geen probleem!’ horen.

MARIA – BOEKHOUDER VLIEGENDE KEEP

Onze inkomstenbelasting specialist: geen uitzondering is voor Maria ongewoon, onbekend of onoplosbaar. Als vliegende keep ondersteunt zij Bookies in beid units zodat georganiseerde ondernemers die snel en tegelijk binnen een unit aanleveren niet langer hoeven te wachten.

MARIANGELA – CHEERLEADER & EIGENAAR

Ondanks dat praten haar business is, houdt Mariangela meer van poetsen dan van lullen. De reden dat ze intern ‘Mand’ introduceerde en dat de meeste haar kennen als Mari, ‘omdat je naam duizend keer spellen totaal niet efficiënt is.’ Mari is eindverantwoordelijk voor alle vormen van Communicatie en de dagelijkse gang van zaken.

MARTIJN – BOOKIE UNIT1

Dat hij met cijfers wilde werken was al vroeg duidelijk. Daarom deed Martijn na zijn opleiding Bedrijfsadministratie meteen een vervolgstudie in de fiscale richting. Vanuit de wens om efficiënt te werken en dit te delen, kan het zijn dat hij tijdens een opstartsessie alle snufjes van The Bookie Webapp laat zien.

Shanon Boekhouder

SHANON – BOEKHOUDER UNIT 2

Shanon is van de precisie: geen taak wordt uitgevoerd totdat precies duidelijk is wat er moet gebeuren. En als dat eenmaal duidelijk is, dat gebeurt het mét aandacht en een glimlach. 

Stefan Handstede | fiscalist accountant boekhouder

STEFAN – BOEKHOUDER UNIT 2

Van werken voor de grote corporates naar zelfstandig ondernemers bij The Bookie. Want ook al gaat het om cijfers, weten voor wie je het doet en het verschil kunnen maken voor een individuele ondernemer en diens financiën geeft Stefan een extra kick. 

Boekhouder Tim

TIM – BOEKHOUDER UNIT 2 & MASTER BOOKIE

Tim Methorst als Bookie al honderden jaarrekeningen samengesteld en duizenden fiscale aangiftes verzorgd. En als je zijn grappen meetelt, is ‘creëren’ een fulltime job voor deze man. De twee combineert hij in het makkie uitleggen van complexe vraagstukken. ‘Je leert
door te doen’ is één van zijn
favoriete uitspraken.

Yufong Lam Boekhouder Accountant

YUFONG – BOEKHOUDER VLIEGENDE KEEP

Als stagiair Bedrijfskunde in 2020 is Yufong nooit meer weggegaan. Naast het feit dat hij super goed is met cijfertjes, staat hij ook nog eens vaak in de keuken te koken voor een ander of om weer eens wat te heerlijks te creëren. Yufong heeft dus totaal geen moeite met zijn handen uit de mouwen te steken, maar op voorwaarde dat zijn mouwtjes er pico bello uitzien. Want ‘I like to dress to impress’.

Developer Slava

SLAVA – FRONTEND DEVELOPER

Onze frontend developer Slava is van alle Javascript en ReAct markten thuis. Gooi deze programmeur een bug toe en hij fixt meteen wat nieuwe features voor je. Onze skater heeft een echte talenknobbel. Althans, hij weet Google Translate optimaal te gebruiken om daarmee
de meest complexe woordgrappen
te ontcijferen.

KOM JE ONS TEAM VERSTERKEN?

ERVAREN BOEKHOUDER OF ACCOUNTANT (32-40 uur)

Wij zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons Bookie team.
Bekijk dus snel onze vacatures om achter te komen waar wij op zoek naar zijn!

Onze vacatures