Tusky

Elke maand presenteren wij met trots één van onze klanten.

VLADIMIR, SJORS, QUIRIN & BAS VORMEN SAMEN TUSKY, DÉ PUNKROCK BAND VAN UTRECHT

"Wij zijn Tusky, een (lees: dé) punkrock band uit Utrecht! Wij timmeren en slopen onze weg al zes jaar lang door het brave Nederlandse muzieklandschap."

De band is in 2016 opgericht vanuit de ‘’restjes’’ van John Coffey. Sjors van Reeuwijk en Bas Allein Richir startten samen met Alfred van Luttikhuizen de band destijds aangevuld door Justin Ghijsen (ex- Tim vantol) op de basgitaar (niet veel later opgevolgd door John Coffey-gitarist Christoffer van Teijlingen). Dat TUSKY meer bleek dan wat opnieuw opgewarmde kliekjes bleek onmiddellijk met hun succesvolle albumrelease van Rated Gnar in 2018.

Een plaat die later nog maar een voorgerecht mocht blijken. Samen met het in 2019 uitgebrachte, knallende tussengerecht EP LOVE, LOVE, LOVE legde de band een stevige bodem om elke club en verschillende festivals in Europa om te houwen.

In 2020 schoven Vladimir Stevic (Pene Corrida) en Quirin Wijgers (Obese) vervingen Alfred en Christoffer aan tafel. Met de actuele main-course WHAT’S FOR DINNER? (Release 2022) hebben de verscheidene tafelgasten/bezettingen gezamenlijk gezorgd voor 100+ drukbezochte clubshows door heel Nederland en aangrenzende landen. Om nog maar te zwijgen over de talrijke verschijningen op festivals.

Waarom zit TUSKY bij The Bookie ?

('en doen we die klote boekhouding dus niet zelf')

"Het antwoord zit al in deze vraag. Door onze boekhouding onder te brengen bij The Bookie kunnen we een hoop energie slurpende zaken over laten aan onze boekhoud pro’s zodat we zelf meer tijd en ruimte overhouden voor het schrijven en bedenken van de volgende punk-hit!"

https://www.thebookie.nl/wp-content/uploads/2023/03/TUSKY-1-1024x1024.png

TUSKY live zien? 

2023 staat volledig in het teken van het veroveren van Duitsland, België, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. Zo zitten ze midden in een tour met hun Belgische vrinden van 'Fleddy Melculy'. Daarnaast zijn ze bezig met het opnemen van een nieuwe plaat. "Stilzitten..? Haha, nope."

ONZE BOOKIES OVER TUSKY

https://www.thebookie.nl/wp-content/uploads/2020/12/markers-01-e1609868449223.png

Onze klanten zijn ons netwerk. Leer ze beter kennen, connect met elkaar in onze LinkedIn groep en wellicht dat er hier een leuke samenwerking uit komt rollen. Connect hier met de mannen van TUSKY:

Wil jij ook uitgelicht worden op onze socials en website stuur info@thebookie.nl een mail voor meer informatie!

The Bookie Logo

Jaarbeursplein 22
3521AP Utrecht, Nederland
030 207 2077 | info@thebookie.nl
KvK 77653696

Auto Zakelijk of Privé Tool

Inkomstenbelasting berekenen

Prijzen

Contact

Partners

Vacatures

Gratis boekhoudprogramma

The Bookie Logo