Aangifte Inkomstenbelasting2022-03-21T13:18:56+00:00

INKOMSTENBELASTING 2021

JE AANGIFTE DOOR THE BOOKIE? SNEL GEFIXT EN VASTE PRIJS.

Ben je dienstverlenende zzp’er in Nederland en heb je je aangifte inkomstenbelasting 2021 nog niet gedaan? Voor een vast bedrag van €600 regelen we het. Eventuele extra kosten? Vul onderstaande offerte in om te zien wat je gaat betalen.

Stap 1. Beantwoord vragen

Stap 2. Bekijk een vrijblijvende offerte

Wat doen je Bookies?

 • We controleren je administratie van 2021

 • We checken je ingediende btw-aangiftes en dienen (als nodig) een correctie, ook wel ‘suppletie omzetbelasting’, in.

 • We stellen je jaarcijfers op.

 • En zorgen ervoor dat je aangifte Inkomstenbelasting ingediend wordt.

Bookie: contacteer me
  Voorwaarden vast tarief

  • (Dienstverlenende) Eenmanszaak zonder personeel (webshops alleen bij minder dan 25% van omzet)

  • Max. omzet €150.000 en/of 300 transacties

  Alle bij deze offerte verstrekte prijzen en andere gegevens zijn zo nauwkeurig mogelijk opgegeven. Uiteraard kan het zo zijn dat de situatie afwijkt van hetgeen hierboven opgegeven is. Daarom doorlopen we telefonisch je aanvraag om te zorgen dat onze offerte aansluit op jouw persoonlijke situatie.  De offerte is daarom bindend zodra deze uitdrukkelijk door The Bookie bevestigd is.

  Overstapdeal voor 2022 twv €150

  Denk je: wat relaxed, kan ik alsnog klant voor 2022 worden? Ja, dat kan.

  Als je nu een betaald abonnement voor 2022 activeert, dan regelen we de overstap kosteloos* voor je! Wij zorgen ervoor dat je hele administratie in onze handige online boekhoudtool staat. 

  Activeer je abonnement

  Twijfel je nog? Bel je Bookie

  Wij kunnen al je vragen beantwoorden over de overstap, de voorwaarden van je abonnement, de skills van je toekomstige boekhouder en de beste jaren ’80 hits.

  Plan direct vrijblijvend een online kennismaking in of bel 030 2072077.

  Plan een kennismaking
  Eigenaar Manager Mariangela De Lorenzo

  ALLES OP 1 PLEK GEFIKST

  Als je bij The Bookie zit, regelen wij je hele boekhouding: van je hightech administratieve overzicht en betrokken boekhouders tot de Belastingdienst en die vervelende aangiftes. Zo hoef je geen online software en aparte boekhouder te regelen en zorgen wij er ondertussen voor dat alles gefikst is.

  Je online tool

  Facturen versturen, foto’s uploaden en administratie op één plek.

  Je eigen Bookies

  Je boekhouders controleren je administratie en doen je aangiftes

  Btw-aangifte Inkomstenbelasting Aangifte Jaarcijfers door Boekhouders

  De Belastingdienst

  Elke keer als de Belastingdienst iets van je nodig heeft, lossen wij het op.

  DEZE ONDERNEMERS GINGEN JE VOOR

  Sinds 2015 helpen we dansers, aannemers, coaches en IT’ers met hun administratie en aangiftes.

  Geweldig professionele club.
  Kennis van zaken en heel fijn persoonlijk contact.

  Cor Brandwijk, Coach en trainer

  Hele goede service.
  Goede tarieven!

  Ingewikkelde dingen zo uitleggen, dat zelfs ik ze snap.
  Altijd bereikbaar, goed systeem en niet duur. 

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Kan ik ook klant worden met een B.V.?2021-12-14T17:29:53+00:00

  Ja, dat kan. Ook voor B.V.’s werken we met onze abonnementen. Plan een kennismaking om te horen wat de opties zijn en ontvang een offerte.

  Is het abonnement van The Bookie ook geschikt voor webshops en/of winkeliers?2021-11-17T14:57:41+00:00
  Ons boekhoudprogramma, ons abonnement en daarmee de vaste tarieven zijn echt ontwikkeld voor dienstverlenende zzp’ers. Natuurlijk is het geen probleem als je af en toe producten verkoopt. Verkoop je echt alleen producten? Dan is een ander programma voor jou misschien geschikter, waarin je bijvoorbeeld je voorraad kan bijhouden en een koppeling met een kassasysteem kan maken. Voor webshops werken we op basis van een geschikt administratieprogramma en ons uurtarief à € 85 ex btw en halen wij de benodigde gegevens voor de aangifte uit je boekhoudprogramma.
  Hoe duur is het als The Bookie alleen mijn Aangifte Inkomstenbelasting doet?2021-12-14T17:36:56+00:00

  Als je wilt dat we  je Inkomstenbelastingaangifte van vorig boekjaar, bijvoorbeeld 2021, ook doen dan zijn er afhankelijk van je wensen twee opties:

  1. Offerte: vast bedrag – Bekijk hier je offerte: https://www.thebookie.nl/aangifte-inkomstenbelasting/ Dit kan alleen bij een digitale administratie. Daarnaast kan het in combinatie met de overstapdeal: wij zetten kosteloos je 2021 administratie over in ons boekhoudprogramma, The Bookie Webapp.
  2. Geen offerte: uurtje factuurtje – Wil je alles over de schutting gooien of is je administratie op papier?  In dat geval verzamelen wij de gegevens die we nodig hebben. Wij doen je aangifte dan uurtje-factuurtje (à € 85 ex btw per uur). Je ontvangt achteraf gespecificeerde factuur. Helaas kunnen we voorafgaand geen inschatting maken van de kosten voor het opmaken van een jaarrekening en doen het van de Aangifte Inkomstenbelasting. Houd er rekening mee dat dit duurder kan uitvallen dan een jaartarief: voor deze aangifte moeten we namelijk nog steeds je hele administratie controleren, fouten in eerdere aangiftes herstellen, jaarcijfers opstellen en de aangifte inkomstenbelasting inclusief je persoonlijke situatie doen.
  Ik had een ander programma. Als naar The Bookie overstap, hoe werkt dat dan?2021-11-17T14:59:41+00:00

  Overstappen naar The Bookie kan per direct. Activeer een abonnement en ga meteen aan de slag. Als je wilt dat we  je Inkomstenbelasting Aangifte van vorig boekjaar, bijvoorbeeld 2021, ook doen dan zijn er afhankelijk van je wensen twee opties:

  1. Wil je vanaf nu met ons werken en ook voor vorig jaar gebruik maken van een vast tarief? Gebruik dan de overstapdeal: wij zetten je administratie kosteloos over in ons boekhoudprogramma, The Bookie Webapp. Je betaalt dan voor je aangifte Inkomstenbelasting een abonnementsprijs in lijn met je omzet van 2021. Om hiervan gebruik te maken moet je administratie wel digitaal zijn én aan een aantal voorwaarden voldoen. Mail ons of bekijk de voorwaarden.
  2. Weet je nog niet wat je dit jaar doet en alles in ieder geval nu gefixt hebben? In dat geval breng je je mappen of tassen met bonnen langs, mail je ons in een zip je hele administratie of geef je ons de login van je boekhoudprogramma. Dan verzamelen wij de gegevens die we nodig hebben. Wij doen je aangifte dan op basis van ons uurtarief à € 85 ex btw. Je ontvangt achteraf gespecificeerde factuur.
  Ik heb een kleine administratie. Wat zijn mijn opties?2021-08-21T15:40:22+00:00
  Er zijn drie opties:
  1. Je kunt een ZZP abonnement voor € 480 per jaar (€ 40 ex btw per maand): hiervoor krijg je naast een handig boekhoudpakket je persoonlijk boekhouder, die al je aangiftes (btw en inkomstenbelasting) doet en je korte vragen kosteloos beantwoordt. Juist als je veel onduidelijkheid hebt is dit handig.
  2. We werken ook op basis van ons uurtarief. Dat is € 75 ex btw: ongeacht of het aangiftes of vragen betreft. Dan werk je gratis in Bookie Basis of een eigen programma. In dit geval noteren we alle tijd, die we voor je bezig zijn.
  3. Je kunt af en toe een consult in plannen om vragen te stellen. Dit kost € 95 ex btw per uur en plan je hier in: https://www.thebookie.nl/afspraak/
  Go to Top