Aangifte Inkomstenbelasting 2018 en nog geen klant bij The Bookie? No sweat!

Ook als je nog geen klant bij The Bookie bent, kunnen we je jaarstukken opmaken en je Inkomstenbelasting (IB) aangifte verzorgen. Lees hier onder in een notendop hoe dit werkt. Zoek je uitgebreidere informatie? Bekijk dan hier het proces stapsgewijs.

Uitstel en machtigingen voor jou (en fiscale partner)

Om te voorkomen dat we te laat zijn vragen we meteen uitstel aan. Daarmee vervalt de deadline van 1 mei. Dit geeft ons in ieder geval tot 1 september 2019. Indien de Belastingdienst vindt dat je fiscaal braaf bent geweest de afgelopen jaren krijgen we zelfs tot 1 mei 2020. Om je machtigingen en uitstel voor jou en eventueel je partner aan te vragen, hebben we je persoonsgegevens, die van je bedrijf en eventuele fiscale partner nodig.

Hoe werkt het dan?

Je gooit je administratie van 2018 over de schutting: dit kunnen papieren mappen of folders op je computer zijn, maar ook een programma als Gekko, Exact, Moneybird, Moneymonk of Excel. Door middel van een uitgebreide checklist lever je de benodigde informatie aan om vervolgens online of telefonisch tijdens een IB kwartiertje met je Bookie de lijst te doorlopen. De kosten voor je jaaraangifte (en eventueel die van je fiscale partner) zijn € 70 exclusief btw per uur. Aangezien we je administratie nog niet kennen en we regelmatig onvoorziene omstandigheden tegenkomen is het moeilijk om een juiste inschatting van de uren te maken. De bestede uren ontvang je echter altijd gespecificeerd gefactureerd.

Termijn

We proberen alle jaarstukken binnen 3 maanden na het invullen van het formulier én het compleet aanleveren van de benodigde informatie op te stellen. Na het opstellen van je conceptrapport, dienen we na je goedkeuren je aangifte in. 

Ik ben geïnteresseerd.En nu?

Mail naar info@thebookie.nl.