Aangifte Inkomstenbelasting 2019 en nog geen klant bij The Bookie? No sweat!

We helpen je met liefde met je Inkomstenbelasting (IB) aangifte 2019. Lees hieronder in een notendop hoe dit werkt. Zoek je uitgebreidere informatie? Bekijk dan hier superuitgebreid én heel lang hoe het proces stapsgewijs werkt.

Kosten en termijn

Buiten het abonnement rekenen we €75 ex btw per uur. Hoeveel uur we er mee bezig zijn, hangt af van de complexiteit van je administratie. We proberen alle jaarstukken binnen 3 maanden na het invullen van het formulier én het compleet aanleveren van de benodigde informatie op te stellen. Na het opstellen van je conceptrapport, dienen we na je goedkeuren je aangifte in. 

Klinkt goed. Hoe verder?

Stap 1

Stuur ons een mail met een korte uitleg over de werkzaamheden die je graag aan ons uitbesteedt en de bevestiging dat je zelf uitstel tot 1 september hebt aangevraagd.

Stuur een mail

The Bookie regelt het bij De Belastingdienst

Uitstel en machtigingen voor jou (en fiscale partner)

Om te voorkomen dat we te laat zijn vragen we meteen uitstel aan. Daarmee vervalt jouw 1 september 2020 deadline. Als boekhouder krijgen we de tijd om tot 1 mei 2020 je aangifte in te dienen. Om je machtigingen en uitstel voor jou en eventueel je partner aan te vragen, hebben we je persoonsgegevens, die van je bedrijf en eventuele fiscale partner nodig.

Stap 2

Maak een gratis account aan: Bookie Basis en lever veilig de benodigde gegevens nodig zodat wij ons bij de Belastingdienst kunnen melden om uitstel aan te vragen en machtigingen te ontvangen.

Activeer je Bookie Basis

Meteen je administratie van 2020 uitbesteden?

Dan mag je direct van stap 1 naar stap 2. Makkie!

Makkelijk boekhouden

Stap 3

Activeer een betaald account voor 2020 (Starter, ZZP’er of Ondernemer) in plaats van stap 2 meteen en ga aan de slag.