Ondernemers onder elkaarNaast efficiënt werken (onder andere met The Bookie App) is persoonlijk contact voor ons Bookies echt heel belangrijk. We bewonderen onze ondernemers, volgen hun ontwikkelingen op de voet en delen graag wat ze maken en doen. Maar ook onderling zijn er ook veel redenen voor kennismaking: samenwerken, kennis uitwisselen en inspireren. Of gewoon een biertje drinken met een collega zzp’er die precies weet hoe het voelt om weer je kwartaalcijfers ingeleverd te hebben!

Vanaf 14 uur bonnen invoeren en dan een drankje

Boekhouding bij je boekhouderOm die reden hebben we ieder kwartaal een Bookie borrel. Deze dag kan je ’s middags vanaf 14 uur langskomen om je administratie bij te werken om vervolgens om 17 uur af te sluiten met een borrel. Tijdens deze ‘huiswerkklasjes’, zoals sommige Bookie Bazen ze noemen, blijken veel ongestelde vragen naar boven te komen. Vragen die je hebt over zakelijke kosten en investeringen, maar ook tips met collega ondernemers uit te wisselen over verzekeringen, abonnementen en samenwerkingspartners.
Voor ons is het juist een manier om contact te houden, waar het niet perse nodig is.

Wanneer is de volgende Bookie Borrel?

Kijk op onze Facebook pagina onder Evenementen wanneer de volgende Bookie Borrel is: https://www.facebook.com/pg/thebook…