Afgelopen Dag van de Ondernemer op 16 november 2018 was Tijmen Rümke van Studio George één van de workshopgevers. Als terugkoppeling stuurde hij ons deze mail. Wil je een terugkoppeling van de andere workshops zien? Bekijk de starterstool via: https://www.thebookie.nl/starter/.

Mail van Studio George

Ha bazen,

Het was me een genoegen en een privilege om vandaag voor jullie te mogen werken. Ik hoop dat jullie veel geleerd hebben en dit in de praktijk brengen! Op naar beter en mooier werk!
Excel Calculator
Zoals beloofd, hier de link naar de Excel-Calculator. Hiermee kun je zelf de getallen rustig invullen en dan komt jouw uurtarief eruit. Download als excel of voeg toe aan drive en converteer naar google sheets. Help Excel? Geen stress ;). Het is net een blogpost met invulvelden.
Questionnaire
Zoals gezegd, ik werk aan een tweede versie waarin je jouw tarief kunt vergelijken met wat anderen vragen in jouw branch. Ik verzamel nu respons via deze korte enquête. Vul jij ‘m ook even in? Of forward ‘m zelfs aan vrienden! Dan stuur ik je de resultaten (natuurlijk volledig geanonimiseerd en geaggregeerd!) wanneer ik ze heb!

Blogs

En, uitleg nog even nalezen? Geen probleem (volg de linkjes hiernaast)!

Programma’s

En “the sales spiel”, maar genereus. There’s more where that came from. Zeg ik met vertrouwen.
Een tweedaagse Strategy Intensive in januari, om je jaar met een knal te beginnen!
Een twee maanden Strategy Program in februari en maart. Met een cohort van medeondernemers en mij. Week na week bouwen we samen je bedrijf op!
In beide gevallen help ik je helder te krijgen wat je visie is voor je onderneming, hoe je die financieel kan laten staan als een huis, hoe jij je marketing en sales moet opbouwen en hoe jij daar als persoon in staat.
En natuurlijk, voor jullie bazen 25% korting! Mail via de link hiernaast. En je weet me te bereiken voor vragen!
Ik hoop je snel weer te zien! Groeten,
Tijmen Rümke