Leer ons kennen

Als zzp’er ga je zorgvuldig om met je tijd. Daarom combineren we het gemak van een simpel online boekhoudsysteem met een persoonlijke Bookie, die voor je klaar staat. Dit lichten we graag toe. Plan zelf makkelijk online een afspraak met je boekhouder in en probeer onze software. Onze dienst is voor eenmanszaken en VOF.

KENNISMAKING ONLINE

Plan een afspraak met je boekhouder

Voor deze afspraak maakt het niet uit waar je zit. We zien elkaar namelijk online op het afgesproken tijdstip via https://whereby.com/thebookie

Afspraak waar je wilt

KENNISMAKING OFFLINE

Maak kennis met je boekhouder voor freelancers

Voor deze afspraak kom je naar ons kantoor in Utrecht. We zitten aan de Oudegracht aan de werf. Dit betekent dat we onder de straat op waterniveau zitten.

Afspraak op kantoor

KENNISMAKING APP

Probeer gratis de boekhoudsoftware voor zzp'ers

Ben je geïnteresseerd in ons programma en het abonnement? Maak dan vòòr je afspraak gratis een light versie van The Bookie Web App aan: Bookie Beperkt

Bekijk ons programma

CONSULT (MET JE BOOKIE)

Als je een abonnement bij The Bookie hebt, heeft je Bookie altijd tijd voor korte vragen. Deze kun je per mail stellen, tijdens een Bookie Borrel of door te bellen.

Als je uitgebreider de tijd nodig hebt of geen abonnement* bij The Bookie hebt, kan je een consult plannen. Omdat je bijvoorbeeld een huis gaat kopen, een investering wilt bespreken, een nieuwe rechtsvorm of samenwerking start of een ander financieel vraagstuk hebt. Hiervoor maken we graag tijd vrij in onze agenda’s zodat we in alle rust jouw specifieke situatie kunnen bespreken. Voor deze tijd brengen we extra kosten in rekening, namelijk € 70 ex. btw per uur.

Plan direct een consult

* In januari, april, juli en oktober plannen we geen consults vanwege de btw drukte. Vanwege de aandacht die we onze reeds bestaande klanten willen garanderen, kan het zijn dat er geen ruimte voor consults is voor niet-klanten. Voor hen geldt ook een minimum van 1 uur dat gefactureerd wordt.

Nieuwsgierig naar de prijzen?

Bekijk onze prijzen