The Bookie bestaat inmiddels 4,5 jaar, werkt voor de leukste zzp’ers van het land en met een fantastische collega’s. We gaan als een dolle. Daarom hebben we iemand nodig die het hoofd koel houdt.

Over de functie

Als officemanager bij The Bookie ben jij het eerste gezicht richting klanten en de baas op de werkvloer. Je hebt kennis van allerlei zaken en terwijl iedereen bij jou terecht kan, houd jij het hoofd koel. Jij kunt je als een kameleon verplaatsen in de uitdagingen van al onze klanten, legt de connecties met de Bookies en zorgt dat alles eromheen strak loopt. Om dit te bereiken roep jij zo nu en dan ‘ik regel het wel’ om ons voor de zoveelste keer weer uit de problemen te redden. Om ons daarna een oplossing te presenteren die dit soort losse eindjes in de toekomst voorkomen. In ons kantoor aan de Oudegracht ben jij de chef en daar luisteren we graag naar.

Ideale match

Je kickt op een goede sfeer, strak plan en snelle uitvoering. Dat betekent dat je zowel offline als online gastheer en doorbitch in één bent. Je ondersteunt klanten en collega’s, maar weet ook hoe je op een heldere doch strenge manier moet communiceren om verwachtingen duidelijk te maken. Als aanpakker zie je welk werk gedaan moet worden en pak je dat op. Efficiënt, snel en op tijd. Aangezien we cijfernerds zijn en graag innoveren kan je zelf ook aardig met computers en het wereldwijdeweb overweg. En wat je nog niet weet, leer je graag. Maar het belangrijkste vind je het plezier in je werk en de Bookie Borrels die jij zelf met alle liefde organiseert.

Wat kunnen wij je bieden?

Je werkt 32 uur in het hartje van Utrecht, aan de Oudegracht. Onder de Venezia IJskraam waar we wekelijks ijs halen. Naast je vaste werkzaamheden vinden wij het ook belangrijk dat je het naar je zin hebt, je wilt meegroeien met The Bookie en je naar behoefte ontwikkelt. Als jij een training wilt volgen waar jij interesse in hebt dan behoort dat tot de mogelijkheden. Nog een mooi voordeel, je werkt genoeg om drie dagen weekend te kunnen vieren.

Over The Bookie

The Bookie is een jong en ambitieus boekhoudkantoor in hartje Utrecht. Dit doen we met eigen laagdrempelige en zeer gebruiksvriendelijke boekhoudtool die we zelf verder ontwikkelen. Kortom, wij zijn een gezellige professionele organisatie. Aangezien we snel groeien, maar ook onze kwaliteit willen waarborgen zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team.

Reageren?
Stuur je uitgebreide motivatie (we willen tenslotte 32 uur per week met je doorbrengen) en CV naar Mari via solliciteren@thebookie.nl