Q4 is voorbij en dat betekent dat het weer tijd is voor The Bookie Borrel: je kwartaalse borrel voor regelmaat, reuring en ruilmiddelen. Op 10 januari 2017 vindt de borrel plaats.*

Want dat is wat je bij The Bookie op die woensdag in het kwartaal kan doen: je boekhouding bijwerken, een borrel drinken met je collega Bookie Bazen en netwerken!

Programma

??BTW Brouwerij vanaf 14 uur – Heb je je administratie nog niet bijgewerkt? Werk dan bij The Bookie je derde kwartaal bij. Lekker (samen) bonnen invoeren, je administratie in The Bookie App bijwerken, live je vragen stellen en je zakelijke kosten onder de loep nemen.
??The Bookie Borrel vanaf 17 uur – Zo ben je van harte welkom om een drankje te drinken om zo je BTW-stress van je af te laten glijden.

?? The Bookie is supertrots op zijn bonte netwerk van ondernemers, dat hij graag met elkaar in contact brengt. We weten allemaal dat een goede borrel samen je vaak genoeg nieuw werk of samenwerkingspartners oplevert!
? Gratis drankje. Wel zo fijn nu je net de BTW hebt afgedragen!

Tot woensdag de 10e!

PS Wil je iemand meenemen die nog geen klant is bij The Bookie of ben je zelf geïnteresseerd om klant te worden? Voel je vrij om langs te komen of mee te nemen.

 

Meld je aan via ons event:

https://www.facebook.com/events/165164534035835/

 

 

 

* De borrels voor 2018 staan gepland op :