Consult

Bij The Bookie zijn we gespecialiseerd in de boekhouding voor zzp’ers. Een kennismaking bij ons is echt gericht op het informeren over onze core business: wat sluit het beste aan bij jouw boekhoudkundige behoefte, hoe kunnen wij daarin voorzien en wat gaat dat kosten? Nu komt het regelmatig tijdens een kennismakingsgesprek dat een ondernemer niet alleen hulp zoekt bij haar of zijn boekhouding, maar allround met vragen rondloopt en graag wat langer de diepte wil induiken om antwoorden te vinden. Ik ben voor mezelf begonnen maar weet eigenlijk helemaal niet waar ik rekening mee moet houden. Doe ik het wel goed? Of moet ik überhaupt wel voor mezelf beginnen of kan ik beter in loondienst blijven werken?

Gelukkig reikt onze kennis veel verder dan alleen fiscaal. Om er echter voor te zorgen dat er voldoende tijd is om je vragen je beantwoorden en je de juiste persoon tegenover je hebt zitten, bieden we vanaf 2020 officieel een consult voor startende ondernemers aan. Zo heb je een uur de tijd om al je algemene vragen te stellen over je ondernemerschap. Heb je meer specialistische kennis nodig? Dan zorgen wij ervoor dat we je doorverwijzen naar de expert op dat gebied.

Wie is die juiste persoon bij ons dan?

Mariangela is van huis uit jurist, heeft jarenlang onderwijsprogramma’s ontwikkeld op het gebied van Ondernemerschap en is bij The Bookie gespecialiseerd in de marketing en community.

Welke vragen kan ik onder andere stellen?

  • afweging loondienst of zelfstandig: welke zaken moet je rekening mee houden?
  • inschrijven bij de KvK: wanneer schrijf je je in, welke voorwaarden, type activiteiten?
  • uurprijs bepalen
  • waaraan moet je denken als ondernemer op het gebied van financiële zekerheid en aansprakelijkheid?
  • introductie boekhouden: btw percentages, welke aangiftes en wanneer, welke kosten wel of niet?
  • marketing en acquisitie: hoe zet ik mezelf meer in de markt, wat zijn mijn Unique Selling Points (dat wat jou onderscheidt van je concurrenten) en hoe breng ik die over?

Plan een afspraak

Ondernemerschap

Op maandag en woensdag maakt Mariangela graag tijd voor als je vragen. Dit kan je rechtstreeks inplannen via de onderstaande link.

Wil je liever op een andere dag afspreken? Mail dan even naar info@thebookie.nl en leg je beschikbaarheid voor. We zijn flexibel genoeg om samen tot een ander moment te komen.

Plan een startersconsult

Kosten

Een startersconsult duurt minimaal een uur en kost € 95 ex btw per uur. Dit wordt apart gefactureerd en zijn natuurlijk zakelijke kosten die je in je administratie kunt opnemen.