Popronde, het grootste rondreizende festival van Nederland, komt weer naar Utrecht! Ontdek de muzikale helden van morgen op tientallen locaties in het centrum van Utrecht.

Bij je favoriete, ondergrondse boekhouder The Bookie hoor je de diepe en psychedelische beats van Magic Moon en Paterzonen!

20:15 – 20:45 Magic Moon
Een optreden van Magic Moon is als een speurtocht in een vintage-winkel: Onverwachts, soms refererend naar oude tijden en boordevol verrassende pareltjes. De psychedelische rock wordt rauw geserveerd door een combinatie van stampende drums, meerstemmige zang, fuzzy gitaren en een dreunend orgel. Ook als je de muziek al dacht te kennen, weet het vierkoppige live-monster je bij elke show weer te verrassen.
De mannen van Magic Moon hebben al veel kilometers in binnen- en buitenland gemaakt. Sinds 2017 staat de band op podia door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Debuut EP ‘Night Circus’ werd in 2018 uitgebracht op 12” vinyl en kwam onder de aandacht bij o.a. The Daily Indie.

Magic Moon heeft inmiddels de eerste minuten op 3FM gemaakt, doet mee aan de Popronde 2019 en is daarbij opgenomen als Never Mind The Hype talent.

21:45 – 22:15 Paterzonen

Paterzonen is een garage-rockband uit Rotterdam. Met behulp van punk- en new wave-invloeden wordt de band omschreven als donker en vuig. Zware drums gecombineerd met een constante wrijving van beide gitaren creëren een dreigende sfeer voor de punky, maar melancholische, zang.

Paterzonen heeft in 2018 drie nummers digitaal uitgebracht, allemaal opgenomen in Amsterdam Recording Company (ARC). Samen met producer Igor Wouters is de band snel volwassen geworden en heeft ze een eigen manier van klinken en songwriting gevonden. Het vierde en laatste nummer van deze serie is uitgebracht in het voorjaar van 2019.

Paterzonen is: Thomas Janszen (drums), Lucas Thijs (gitaar), Kamiel Top (zang) en Tim Wensink (basgitaar)

The Bookie
We zijn een boekhoudkantoor voor de creatieve zzp’er. Je hoeft geen kunstenaar te zijn om creatief te zijn. Wij werken voor die ondernemers die efficiënt en persoonlijk met hun tijd mee willen. Speciaal voor hen hebben we handige software ontwikkeld waarin je zelf werkt terwijl wij de aangiftes doen. Naast The Bookie Borrel: boekhouden en borrelen! organiseren we regelmatig workshops en zo nu en dan zulke toffe concerten als de Popronde Nederland. Alles onder de noemer van Ondernemer doe je samen. En dat alles voor een vast bedrag per jaar. Lees meer op www.thebookie.nl

Meld je aan via het FB event