Wij geloven dat efficiëntie, transparantie en samenwerking leiden tot inspirerend ondernemerschap dat je energie oplevert. Als boekhouder proberen wij je te ondersteunen met de online gemakken van The Bookie Webapp én de persoonlijke behulpzaamheid van je Bookie. Dat is waar we goed in zijn en willen blijven. Tegelijkertijd willen we dat jij hetzelfde met je eigen business kan doen. Aangezien boekhouding niet het enige is dat je stress kan opleveren, hebben wij een aantal partners gezocht. Niet alleen ondersteunen zij ambitieuze ondernemers met hun producten. Ook hebben ze een zelfde visie op ondernemerschap en bieden ze ook een transparant en betaalbaar alternatief voor de meer traditionele aanbieders. Bekijk onze partners.

Het webinar wordt gegeven door Sjaak Zonneveld

Mede-oprichter van BrightPensioen, groot sabbatical fan en bedenker van (het concept) tussenpensioen.

Zeven manieren om zelf je pensioen te regelen als ondernemer

Dit webinar is speciaal voor alle Bookie klanten, die meer willen weten over pensioen (opbouwen). Gegeven door Sjaak Zonneveld (van BrightPensioen), georganiseerd in samenwerking met je vertrouwde Bookies natuurlijk.

In een uur weet je alle mogelijkheden om zelf je pensioen te regelen. En welke manieren er überhaupt zijn! Wij helpen jou ook om je pensioen te berekenen met handige tools en tips. Want pensioen hoeft niet saai of ingewikkeld te zijn.

Wat komt er zoal aan bod tijdens het webinar?

  • Hoe werkt pensioen in Nederland?
  • Wat zijn de zeven mogelijkheden om zelf je pensioen te regelen?
  • En wat zijn de voor- en nadelen van deze mogelijkheden?
  • Hoe maak je maximaal gebruik van de fiscale voordelen (belastingvoordeel)
  • Ga ook lekker met tussenpensioen!
  • Meer over BrightPensioen
  • Hoe bereken je jouw pensioen?
  • Q&A  tijd

€ 50 korting op het lidmaatschap

Speciaal voor alle Bookie Bazen: het lidmaatschap gratis tot € 5.000, voor maximaal een jaar. Daarna krijg je € 50 korting op de eerste lidmaatschap factuur. Je mag jezelf natuurlijk gelijk al aanmelden via deze link of doe eerst mee met het webinar.

E-book cadeau

Iedereen die het webinar bijwoont, krijgt ook nog eens een e-book cadeau: Reis rond de wereld in je beste jaren. Nummer drie in de top tien mooiste reisverhalen voor thuis van Bol.com. Geschreven door Sjaak Zonneveld.
Meld je aan