Begin dit jaar nam The Bookie het initiatief voor het oprichten van een eigen Broodfonds om onze Bookie Bazen te ondersteunen in tijden van ziekte. De eerste twee bijeenkomsten werden gepland en de oprichting van het Broodfonds is een feit. Lees hier meer informatie. Aangezien een broodfonds door ondernemers onderling wordt opgericht (samen met de Broodfondsmakers) is het stokje in eerste instantie overgedragen aan twee van de deelnemende ondernemers. Hieronder een bericht van hen over de voortgang:

Broodje Mariobroodfonds

Namens Shari en mijzelf, de contactpersonen van Broodje Mariobroodfonds, nodigen we jullie uit voor de oprichtingsbijeenkomst van het broodfonds in juli. Dit is een initiatief van The Bookie waar wij nu onze schouders onder zetten. 
Jullie hebben naar aanleiding van onze mail of al eerder aangegeven interesse te hebben om mee te doen aan het broodfonds.
De oprichtingsbijeenkomst is bedoeld om het bestuur te kiezen en als groep akkoord te gaan met het concept reglement zoals dat nu opgesteld is (zie de extra mail die we jullie sturen). Er kunnen op de avond zelf uiteraard nog wat vragen gesteld worden, maar we gaan niet meer precies uitleggen wat een broodfonds is. Mochten er nog dingen zijn waar je meer over wil weten, lees dan de infobrief die we jullie mailen en check de website van het Broodfonds: https://www.broodfonds.nl. Je kan ook altijd even contact opnemen met de mensen van het Broodfonds, ze zijn enorm behulpzaam.

Het is echt belangrijk dat je bij deze bijeenkomst aanwezig bent, we gaan tevens het bestuur samenstellen. We hebben het broodfonds eerder niet op kunnen richten omdat we met te weinig mensen bij de bijeenkomst waren. Het broodfonds is gebaseerd op gezamenlijke support, we doen dit met elkaar. Dat maakt het zo mooi en ook zo leuk.

Mocht je echt echt echt niet kunnen, zorg dan dat je iemand hebt die voor jou kan beslissen (als je mensen kent die ook bij Broodje Mario zitten) of veto ons.

Ken je mensen die ook nog op zoek zijn naar het broodfonds, breng zo vooral op de hoogte van Broodje Mario 🙂 We hebben op dit moment nog ruim plek voor meer leden. Ook als ze niet bij The Bookie zitten.

We kijken ernaar uit jullie te zien en het Broodje Mariofonds echt op te richten.

Groetjes,
Shari en Marije

P.S. Inmiddels is het contact overgedragen aan Carianne, de secretaris. Nieuwsgierig om aan te sluiten? Neem dan contact op met Carianne via de Facebookgroep The Bookie Bazen of mail Carianne rechtstreeks.