Vorige week is onze collega gecontacteerd door het UMC, met het verzoek de Intensive Care te versterken. Jessica, die onderdeel is van UNIT2 samen met Tim, werkte vroeger als verpleegkundige en is nog steeds BIG geregistreerd. Zodoende kwam zij naar voren op lijsten van extra op te roepen zorgverleners. Na overleg zowel thuis als op kantoor heeft ze besloten juist in deze situatie (tijdelijk) een steentje te willen bijdragen. Dat betekent dat zij vanaf deze week 1 dag per week, naast haar werk bij ons, patiënten bijstaat die knokken voor hun leven.

Contact

Jessica blijft gewoon 4 dagen per week bij The Bookie. Dat betekent dat net zo lief voor onze klanten klaar staat en je haar op de mail gewoon treft. Wel helpt het als je vragen bundelt of eerst even op de Help pagina kijkt. Daarnaast mag je altijd even mail, als je haar een hart onder de riem wilt steken. Vind ze vast leuk!

Trots

Wij zijn supertrots. Daarnaast zijn we dankbaar dat we collega’s hebben, zoals onze boekhouders die in eigen tijd advies geven, die vol compassie in deze situatie doen wat ze kunnen doen om de maatschappij draaiende te houden en bij te dragen aan het welzijn van onze medemens.

Stuur Jessica een berichtje!