Kan ik mijn Bookie nog steeds ‘live’ zien en spreken in tijden van Corona?

Natuurlijk kan dat! Wij hechten juist veel waarde aan ons persoonlijke klantcontact. Je kunt ons altijd even bellen of een vraag stellen als je je map live ophaalt. Maar soms wil je wat meer. Daarom organiseren wij nog steeds ieder kwartaal een open dag zodat onze klanten (Bookie Bazen) en Bookies in alle rust kunnen praten, sparren en fantaseren over hun onderneming.

De terugkerende borrels van The Bookie zijn niet alleen berucht, maar vooral behulpzaam. Want ieder kwartaal bundelen we als ondernemers onze krachten. Dus aangezien het nu even niet offline kan, verplaatsen we alles gewoon naar het wereld wijde web. Zo hebben we workshops, openbare én besloten vragenuurtjes, voeren we samen bonnen in, beantwoorden we vragen en stomen we je administratie klaar voor de aangifte omzetbelasting.

  • 11.00 – 12.00 Boekhouden voor Dummies (openbaar)

Boekhouden voor Dummies – Youtube en Live

Tijdens de terugkerende workshop leer je de basics van het boekhouden. Iedere ondernemer heeft er mee te maken. Maar niet iedereen vindt het even leuk. The Bookie leert je de tips & trics van het boekhouden.

Aangezien we ook ruimte voor live vragen willen hebben, werken we deze keer samen met De Stadstuin La Vie & Learn (samenwerking met ING). Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan via de onderstaande knop. Deelname is gratis.

Wil je de sessie online volgen? Abonneer je via de knop verderop in dit artikel op ons Youtube kanaal. Dan krijg je een melding zodra we om 11 uur live gaan voor vragen.

Aanmelden voor live aanwezigheid
  • 12.00 – 13.00 Update Corona regelingen voor ZZP’ers (openbaar)

Steunpakket 3: TOZO, TVL en meer

Bookie Tim brengt je op de hoogte van de laatste regelingen voor zzp’ers op het gebied van deze, pardon our French, shit situatie.  Zo vertelt hij je over het feit dat er toch geen vermogenstoets zal plaatsvinden, er mogelijkheden zijn voor coaching, de culturele sector extra geholpen wordt en nog veel meer.

Ook voor deze sessie kun je live aanwezig zijn bij de Stadstuin. Wil je dat? Meld je aan via de bovenstaande link.

Wil je de sessie online volgen? Abonneer je via de onderstaande knop op ons Youtube kanaal. Dan krijg je een melding zodra we om 12 uur live gaan voor vragen.

The Bookie Youtube Kanaal
  • 14.00 – 16.00 Vragen over Boekhouden (besloten: alleen voor klanten)

Vragen aan je Bookie

Original Bookie Simon is in de middag online om klanten met al hun vragen te helpen. Dus niet openbaar, maar alleen voor klanten. Wat doe je met buitenlandse uitgaven? Kan je opdrachten voor een bedrijf in Groot Brittanië doen en wat is het effect van de nog niet Brexit? Is investeren nu slim? Wel of niet in loondienst naast je zzp’erschap?

Wil je de sessie online volgen? Log via de link in de Facebook of Linkedin groep in tussen 14 uur en 16 uur in om je vragen te stellen.

Bookie Linkedin groep voor klanten
Bookie Facebook groep voor klanten

Samenwerking The Bookie met ING HUIS

Dit evenement vindt plaats in het ING HUIS te Utrecht. De Stadstuin en ING hebben de handen in een geslagen en bieden een unieke, inspirerende en creatieve plek voor zelfstandigen, ondernemers en creatieve breinen. The Bookie werkt als partner met hen samen op het gebied van boekhouding voor zzp’ers. Meer info: https://www.destadstuin.nl/locaties/la-vie