Zodra je je inschrijft bij de KvK wordt je verteld dat je je administratie goed op orde moet hebben (altijd, maar zeker ook als ondernemer). Hier zijn verschillende systemen voor: de een werkt met een excelsheet van een oud-oom, de ander verstuurt facturen met Moneybird, weer anderen werken met online boekhoudprogramma’s ontwikkeld voor mkb of zzp’ers.

The Bookie Webapp

Op basis van onze ervaring en de feedback van onze klanten hebben wij zelf een boekhoudprogramma ontwikkeld. Zo kunnen we zzp’ers een overzichtelijk en betaalbaar all-in boekhoudpakket aanbieden. In The Bookie Webapp houd je namelijk zelf je inkomsten en uitgaven bij en kunnen wij ten alle tijden je boekhouding controleren om vervolgens de aangiftes in te dienen. Lees hier hoe we precies werken.

Andere systemen

Dat betekent echter niet dat je als zzp’er niet bij ons terecht kan, als je al een systeem hebt. The Bookies kunnen goed werken met eigen administraties opgezet in software zoals Excel of in een Google Spreadsheets en hebben ook verstand van programma’s als E-boekhouden, Moneymonk, Moneybird, Exact, Digitale Factuur en dergelijke.

Afsluiten huidige boekjaar met eigen systeem

Het kan zijn dat je van boekhouder wisselt of  niet langer je eigen administratie wilt doen, en zo bij ons terechtkomt. In het merendeel van de gevallen zijn alle aangiftes van de omzetbelasting al gedaan en zoek je een boekhouder om je jaarstukken op te maken en je aangifte te doen. In dat geval kan je je administratie aanleveren zoals je het hebt bijgehouden en controleren we dat. Het uurtarief hiervoor is € 70 exclusief btw*.

Blijven werken met eigen boekhoudprogramma

Ondanks dat wij een systeem proberen te ontwikkelen dat zo goed als mogelijk aansluit bij de behoefte van onze klanten, kan het zijn dat je al met een systeem werkt dat je prettig vindt. Dat is geen reden om geen klant bij ons te worden. Jij kunt in je eigen systeem blijven werken en wij kunnen je boekhouding alsnog doen. Dan maak je geen gebruik van het abonnement, maar doen we je administratie op uurbasis.