Makkie2021-08-25T14:05:04+00:00
Makkelijk boekhouden

OVERSTAPPEN NAAR THE BOOKIE?

SNEL GEFIXT, VASTE PRIJS, NO NONSENSE.

Wij zijn vandaag bereikbaar tot 18:00

Je hele administratie op één plek, klaar met je oude boekhouder of nog zelf aan het aanklooien met je aangiftes? Dat kan makkelijker: claim je eigen Bookies. En krijg er kosteloos een super handig boekhoudprogramma bij!

 • Vaste tarieven

 • De leukste Bookies

OVERSTAPPEN in 2021: ZONDER GEDOE, MET KORTING

Deal twv €150

Denk je: wat relaxed, kan ik alsnog klant voor 2021 worden? Ja, dat kan.

Als je nu een betaald abonnement voor 2021 activeert, dan regelen we de overstap kosteloos* voor je! Wij zorgen ervoor dat je hele administratie in onze handige online boekhoudtool staat.

Plan een kennismaking
 • Maak een account aan

 • Je Bookie meldt je aan

 • Aan de slag in onze tool

 • We importeren je administratie

Inkomstenbelasting 2020?

Zelf uitstel gevraagd tot 1 september, maar nog geen aangifte? Zet ons aan het werk!

Je jaarcijfers en aangifte: we doen het met liefde voor een vast bedrag. Hoe?

 1. Vraag een offerte aan.
 2. Tijdens een kennismaking leggen we je makkelijk uit wat onze werkwijze is.
 3. Ga je akkoord? Dan melden we ons meteen bij de Belastingdienst, vragen verlengd uitstel tot 1 mei voor je aan en pakken je aangifte in september op!
Bekijk je offerte
Office Manager Customer Support Boekhouder

Nog vragen? Bel Aleida

Zij kan al je vragen beantwoorden over de overstap, onze software, de skills van je toekomstige boekhouder, de voorwaarden van het abonnement en de beste jaren ’80 hits. Plan direct een kennismaking in.

Plan een kennismaking

ALLES OP 1 PLEK GEFIKST

Als je bij The Bookie zit, regelen wij je hele boekhouding: van je supermakkelijke administratieve overzicht en betrokken boekhouders tot de Belastingdienst en die vervelende aangiftes. Zo hoef je geen online software en aparte boekhouder te regelen en zorgen wij er ondertussen voor dat alles gefikst is.

Je online tool

Facturen versturen, foto’s uploaden en administratie op één plek.

Je eigen Bookies

Je boekhouders controleren je administratie en doen je aangiftes

Btw-aangifte Inkomstenbelasting Aangifte Jaarcijfers door Boekhouders

De Belastingdienst

Elke keer als de Belastingdienst iets van je nodig heeft, lossen wij het op.

DEZE ONDERNEMERS GINGEN JE VOOR

Sinds 2015 helpen we dansers, aannemers, coaches en IT’ers met hun administratie en aangiftes.

Geweldig professionele club.
Kennis van zaken en heel fijn persoonlijk contact.

Cor Brandwijk, Coach en trainer

Hele goede service.
Goede tarieven!

Ingewikkelde dingen zo uitleggen, dat zelfs ik ze snap.
Altijd bereikbaar, goed systeem en niet duur. 

Al je aangiftes? Betaal een vast bedrag

Bij The Bookie betaal je een vast bedrag per boekjaar. Dus €480 of €600. Ongeacht wanneer je klant wordt.

Zo controleren wij je hele administratie van 2021, passen we (bij fouten) btw-aangiftes aan, stellen je jaarcijfers van je bedrijf op en nemen je persoonlijke situatie mee voor je Aangifte Inkomstenbelasting 2021.

Toch niet? Opzeggen kan maandelijks

Wil je toch niet dat we je btw-aangiftes of aangifte inkomstenbelasting doen? Dan stop je, wanneer je maar wilt, door je account terug te zetten naar de gratis Basis versie. Lees hier de voorwaarden.

Hoe we werken

* Voorwaarden voor overzetten administratie

Om je administratie goed te kunnen importeren moet deze digitaal zijn en aan een aantal voorwaarden voldoen. Zodra je overstapt leggen we je uit hoe je dit makkelijk aanlevert!

Kunnen we je administratie niet kosteloos overzetten? Dan laten wij je dit van te voren weten.

What we need:

 • een Excel of csv van inkomsten en uitgaven

 • een digitale map met je verstuurde facturen (pdf’s, jpeg, etc)

 • een digitale map met foto’s of pdf’s van uitgaven

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik ook klant worden met een B.V.?2021-12-14T17:29:53+00:00

Ja, dat kan. Ook voor B.V.’s werken we met onze abonnementen. Plan een kennismaking om te horen wat de opties zijn en ontvang een offerte.

Is het abonnement van The Bookie ook geschikt voor webshops en/of winkeliers?2021-11-17T14:57:41+00:00
Ons boekhoudprogramma, ons abonnement en daarmee de vaste tarieven zijn echt ontwikkeld voor dienstverlenende zzp’ers. Natuurlijk is het geen probleem als je af en toe producten verkoopt. Verkoop je echt alleen producten? Dan is een ander programma voor jou misschien geschikter, waarin je bijvoorbeeld je voorraad kan bijhouden en een koppeling met een kassasysteem kan maken. Voor webshops werken we op basis van een geschikt administratieprogramma en ons uurtarief à € 85 ex btw en halen wij de benodigde gegevens voor de aangifte uit je boekhoudprogramma.
Hoe duur is het als The Bookie alleen mijn Aangifte Inkomstenbelasting doet?2021-12-14T17:36:56+00:00

Als je wilt dat we  je Inkomstenbelastingaangifte van vorig boekjaar, bijvoorbeeld 2021, ook doen dan zijn er afhankelijk van je wensen twee opties:

 1. Offerte: vast bedrag – Bekijk hier je offerte: https://www.thebookie.nl/aangifte-inkomstenbelasting/ Dit kan alleen bij een digitale administratie. Daarnaast kan het in combinatie met de overstapdeal: wij zetten kosteloos je 2021 administratie over in ons boekhoudprogramma, The Bookie Webapp.
 2. Geen offerte: uurtje factuurtje – Wil je alles over de schutting gooien of is je administratie op papier?  In dat geval verzamelen wij de gegevens die we nodig hebben. Wij doen je aangifte dan uurtje-factuurtje (à € 85 ex btw per uur). Je ontvangt achteraf gespecificeerde factuur. Helaas kunnen we voorafgaand geen inschatting maken van de kosten voor het opmaken van een jaarrekening en doen het van de Aangifte Inkomstenbelasting. Houd er rekening mee dat dit duurder kan uitvallen dan een jaartarief: voor deze aangifte moeten we namelijk nog steeds je hele administratie controleren, fouten in eerdere aangiftes herstellen, jaarcijfers opstellen en de aangifte inkomstenbelasting inclusief je persoonlijke situatie doen.
Ik had een ander programma. Als naar The Bookie overstap, hoe werkt dat dan?2021-11-17T14:59:41+00:00

Overstappen naar The Bookie kan per direct. Activeer een abonnement en ga meteen aan de slag. Als je wilt dat we  je Inkomstenbelasting Aangifte van vorig boekjaar, bijvoorbeeld 2021, ook doen dan zijn er afhankelijk van je wensen twee opties:

 1. Wil je vanaf nu met ons werken en ook voor vorig jaar gebruik maken van een vast tarief? Gebruik dan de overstapdeal: wij zetten je administratie kosteloos over in ons boekhoudprogramma, The Bookie Webapp. Je betaalt dan voor je aangifte Inkomstenbelasting een abonnementsprijs in lijn met je omzet van 2021. Om hiervan gebruik te maken moet je administratie wel digitaal zijn én aan een aantal voorwaarden voldoen. Mail ons of bekijk de voorwaarden.
 2. Weet je nog niet wat je dit jaar doet en alles in ieder geval nu gefixt hebben? In dat geval breng je je mappen of tassen met bonnen langs, mail je ons in een zip je hele administratie of geef je ons de login van je boekhoudprogramma. Dan verzamelen wij de gegevens die we nodig hebben. Wij doen je aangifte dan op basis van ons uurtarief à € 85 ex btw. Je ontvangt achteraf gespecificeerde factuur.
Ik heb een kleine administratie. Wat zijn mijn opties?2021-08-21T15:40:22+00:00
Er zijn drie opties:
1. Je kunt een ZZP abonnement voor € 480 per jaar (€ 40 ex btw per maand): hiervoor krijg je naast een handig boekhoudpakket je persoonlijk boekhouder, die al je aangiftes (btw en inkomstenbelasting) doet en je korte vragen kosteloos beantwoordt. Juist als je veel onduidelijkheid hebt is dit handig.
2. We werken ook op basis van ons uurtarief. Dat is € 75 ex btw: ongeacht of het aangiftes of vragen betreft. Dan werk je gratis in Bookie Basis of een eigen programma. In dit geval noteren we alle tijd, die we voor je bezig zijn.
3. Je kunt af en toe een consult in plannen om vragen te stellen. Dit kost € 95 ex btw per uur en plan je hier in: https://www.thebookie.nl/afspraak/
Go to Top