Bij The Bookie werken we zo veel als mogelijk met vaste prijzen. Zo weet je aan het begin van het jaar waar je aan toe bent. Door een abonnement af te sluiten krijg je zowel het online boekhoudprogramma als een persoonlijke Bookie. Betaling gaat bij ons in Euro en Cryptovaluta (lees hier meer).

Prijzen

Abonnementen

Bij The Bookie willen we voorkomen dat je boekhouder een onvoorziene en opgestapelde kostenpost wordt. Daarom hanteren we vaste prijzen* en hebben we het geheel verdeeld over een maandelijks abonnement. Zo betaal je door middel van een automatische incasso een deel van de kosten en heb je daarmee aan het eind van het jaar** je boekhouding betaald.

We hanteren drie typen abonnementen: Starter, ZZP en Ondernemer.

Starter

Je hebt een jaaromzet tot € 12.000 en betaalt zodoende een maandelijks bedrag van € 30. Indien blijkt dat je aan het eind van het jaar boven de omzetgrens zit, toosten we samen op je omzet en kom je automatisch in een hogere abonnementsvorm. Hiervoor krijg je een nacalculatie. Dit nemen we mee in de aanvullende factuur** indien je later in het jaar klant bent geworden.

ZZP’er

Je hebt een jaaromzet tussen de € 12.000 en € 60.000. Met dit abonnement betaal je een maandelijks bedrag van € 40. Indien blijkt dat je aan het eind van het jaar boven of onder de omzetgrens zit, herstellen we je abonnement automatisch. Hiervoor kan je je abonnement zelf naar beneden bijstellen of krijg je een nafacturatie.

Ondernemer

Je hebt een jaaromzet tussen € 60.000 en € 100.000 en je abonnement kost € 50 per maand. Net als de Starter en ZZP’er kan ook jij je abonnement bijstellen aan het eind van het jaar, mocht je situatie veranderen.

Op maat

Boekhouding

Verdien je meer dan € 100.000 per jaar of werk je met een eigen systeem? Dan kan je nog steeds klant worden bij The Bookie. We zullen tijdens je kennismakingsgesprek onderzoeken wat je nodig hebt en wat de kosten ongeveer zijn. Onze uurprijs is € 70.

Consult

Het kan altijd voorkomen dat je wat meer tijd met je Bookie wilt inplannen om een investering, een hypotheek of je crypto’s wilt bespreken. Dan kan je via deze link een extra consult inplannen. Prijzen van een consult zijn € 70 excl btw per uur.

 

* Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

** Indien je later in het jaar klant wordt, krijg je aan het eind van het jaar het resterende gedeelte van je jaartarief gefactureerd.