Elke maand presenteren wij met trots één van onze klanten.

ANIEK VAN DEN REEK & NELIËT STAM – EIGENAREN VAN STUDIO NEXT & CLUB MAMA

Neliët en Aniek zijn beide personal trainer en eigenaren van Studio Next & Club mama. Ze runnen een kleinschalige en super gezellige studio in Utrecht. Met hun holistische aanpak helpen ze mensen met het verbeteren van hun gezondheid en fitheid.  Dat doen ze op zowel fysiek als mentaal vlak met kracht-, en conditietraining en mentale coaching. Ze werken naast 1 op 1 (personal training) ook in kleine groepen waar je intensief en heel persoonlijk traint. Krachttraining is super effectief maar kan ook een beetje saai zijn, met hun programma’s en de goede sfeer in de studio wordt sporten een stuk beter vol te houden.
Speciaal voor mama’s en mama’s to be hebben ze ook club mama opgericht. Ze vinden het belangrijk dat vrouwen tijdens en na hun zwangerschap effectief en verantwoord kunnen blijven sporten, met veel persoonlijke aandacht en een onderbouwd programma.

📸:

Waarom Neliët en Aniek bij The Bookie zitten

In 2017 zijn wij bij The Bookie terecht gekomen. Dit jaar is dus alweer ons 5 jarig jubileum. Via via hoorden we goede berichten; ‘een boekhouder die het net even anders doet’. Toentertijd waren wij opzoek naar een boekhouder die, ook al heb je een klein bedrijf, echt naast je staat en met je meedenkt en je gewoon goed helpt met allerlei dingen die niet tot je eigen vakgebied horen en waar je zo min mogelijk mee bezig wilt zijn. Dat hebben we absoluut bij The Bookie gevonden. Al die jaren zijn wij al super blij. Het leuke is dat The Bookie ook een mega ondernemende organisatie is. Wat een prachtig bedrijf is het inmiddels, een super fijne app en iedere keer weer nieuwe ontwikkelingen die ons leven wat betreft de boekhouding een stuk makkelijker maken. Daarnaast is The Bookie altijd heel persoonlijk betrokken en kennen ze je echt! Wij hopen nog lang klant te blijven en lekker met The Bookie mee te groeien.

Onze klanten zijn ons netwerk. Leer ze beter kennen, connect met elkaar in onze LinkedIn groep en wellicht dat er hier een leuke samenwerking uit komt rollen. Connect hier met Neliët en Aniek:

ONZE BOOKIES OVER NELIËT & ANIEK

Neliët en Aniek houden van duurzaamheid, ook voor je lichaam. Daarom geloven ze helemaal niet in quick fixes maar juist in het verbeteren van je fysieke en mentale kracht.

Wil jij ook uitgelicht worden op onze socials en website stuur info@thebookie.nl een mail voor meer informatie!