Elke maand presenteren wij met trots één van onze klanten.

FOUNDER PLEASURE SOCIETY

Shari Klein uit Amsterdam is de oprichtster van Pleasure Society. Zij runt dit samen met Isabelle Juursema. Pleasure Society is een platform waar je aan de hand meegenomen wordt in de wereld van seksualiteit. Een wereld die veel in haar mars heeft: spanning, ongemak, plezier, genot, angst, uitdaging en onderzoek.

Deze plek is ontstaan, omdat de wereld er mooier uit kan zien als we meer verbonden zijn met onze seksualiteit. Mooier, maar ook gezonder en misschien wel met een paar taboes minder.

De Pleasure Society is een plek waar verhalen te lezen en te zien zijn en soms hardop verteld worden. Daar waar je naartoe gaat om te ontdekken, te onderzoeken en te leren. Waar je hart sneller gaat kloppen en waar je iets ziet dat je met je beste vriend, buurvrouw of partner wilt delen. 

“Seksualiteit is een groot deel van de essentie van hoe we ons identificeren en hoe we in de wereld staan. Hoe komt het dat we zo losgekoppeld zijn van dit fundamentele deel van wie we zijn? Seksueel plezier en seksuele gezondheid zijn niet de eerste dingen waar we aan denken bij onze algehele gezondheid. De Pleasure Society wil jou daar meer mee laten verbinden. Op een creatieve manier.

Door middel van kunst en creatieve uitingsvormen, zoals fotografie, poëzie, artikelen en andere visuele content word je meegenomen in een ontdekkingstocht van seksualiteit in al haar vormen. 

De Pleasure Society zal een abonnement aanbieden waarmee je exclusieve, sexy en erotische content in je inbox en op je deurmat ontvangt. Wij cureren, zodat jij niet na hoeft te denken of dat wat je koopt, kijkt, luistert of voelt wel aan de kwaliteit voldoet waar je naar op zoek bent. Denk aan de beste seksspeeltjes, erotische poëzie en erotica die prikkelt of een proefabonnement op een pornoplatform.”
Shari Klein Pleasure Society

📸: Floor Opheij

Waarom Shari bij The Bookie zit

“De Bookie heeft me enorm geholpen bij het regelen van al mijn belastingen. Ze zijn super responsief, gemakkelijk om in contact te komen en behulpzaam. En hun tool is heel gemakkelijk te gebruiken. Zou het zeker aanbevelen aan elke zelfstandige ondernemer!”

Onze klanten zijn ons netwerk. Leer ze beter kennen, connect met elkaar in onze LinkedIn groep en wellicht dat er hier een leuke samenwerking uit komt rollen. Connect hier met Shari:

ONZE BOOKIES OVER SHARI

Gewaagd, ondernemend leergierig en op de hoogte: van nieuwe ontwikkelingen in de kunsten en ja, zelfs van belastingregels. Shari is van alle markten thuis!

Wil jij ook uitgelicht worden op onze socials en website stuur info@thebookie.nl een mail voor meer informatie!