Elke maand presenteren wij met trots één van onze klanten.
De klant die we deze maand in het zonnetje zetten is

NIENKE VLETTER – ILLUSTRATOR & HANDLETTERING ARTIST

Nienke Vletter is illustrator en ondernemer uit ons mooie stadsie Utrecht. De stad en de mensen zijn haar grootste inspiratiebron. Ze gaat de deur niet uit zonder schetsboek en etui, zodat ze altijd en overal kan tekenen. Maar het allerliefst werkt ze in haar studio: een oude cel in de voormalige Wolvengevangenis.

Naast haar potloden, markers en penselen zit er ruim 10 jaar marketing- en communicatie ervaring in haar etui. Die kennis gebruikt ze sinds 2015 voor haar eigen bedrijf. Met ondertussen ruim 13 duizend volgers op Instagram is Nienke niet alleen ondernemer, maar ook een influencer voor mensen met liefde voor creativiteit.,

📸: Nienke Vletter

Nienke: “Toen ik na 3 jaar ondernemen op zoek ging naar een boekhouder, riep een oud-collega gelijk: ‘Dan moet je naar de Bookies!’. Zo fijn om mijn administratie door een leuk kantoor te laten regelen. Geen saai of moeilijk gedoe, maar lekker begrijpelijk, informeel én persoonlijk. Ik hou ervan! En dat mijn Bookie-team sinds dit jaar ook al mijn bonnetjes voor mij verwerkt, vind ik helemaal een luxe. Hou ik meer tijd over om te illusteren!

Onze klanten zijn ons netwerk. Leer ze beter kennen, connect met elkaar in onze LinkedIn groep en wellicht dat er hier een leuke samenwerking uit komt rollen. Connect hier met Nienke:

ONZE BOOKIES OVER NIENKE

Wil jij ook uitgelicht worden op onze socials en website stuur info@thebookie.nl een mail voor meer informatie!