Elke maand presenteren wij met trots één van onze klanten.
De klant die we deze maand in het zonnetje zetten is

SANDER PETIT- DE DANSADVOCAAT

Sander Petit is media- en entertainmentadvocaat bij het door hem opgerichte juridisch collectief BackstageLegal in Amsterdam. Hij houdt zich kort gezegd bezig met de juridische aspecten van de creatieve industrie, zoals intellectueel eigendom, media- en contractenrecht. Sander treedt naast zijn werk als advocaat ook op als dj en staat dan ook niet voor niets bekend als @DeDanceAdvocaat.

Via zijn Instagram-account deelt hij veel kennis en juridische tips voor ondernemers in de creatieve industrie:

Ik hoop daarmee een duurzame bijdrage te leveren aan de creatieve sector en mensen op een leuke manier wat te leren over het wel en wee van de rechtspraktijk. Vaak is dat voor creatives toch een beetje een ondergeschoven kindje en een ver van m’n bed show, terwijl dat kennis van het recht zorgt voor meer bewustheid over bijvoorbeeld de zakelijke aspecten van je creativiteit. De inzichten daarover leiden vaak tot slimmere deals en slimmere deals leiden tot meer inkomsten.

📸: Wouter Wolfkamp / @Nortoir

Meer inkomsten leiden tot meer vrijheid en meer vrijheid tot meer creativiteit. Dat is uiteindelijk waarom ik doe wat ik doe. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen. De reden waarom ik bij The Bookie ben gekomen is omdat het me een leuke club mensen leek, die ook een toegevoegde waarde leveren voor de creatieve industrie. En de dienstverlening in een praktisch en inzichtelijk pakket zat, waarbij mijn financiële zaken zoveel mogelijk uit handen worden genomen, terwijl ik zelf inzicht blijf houden hoe mijn bedrijf ervoor staat.

Onze klanten zijn ons netwerk. Leer ze beter kennen, connect met elkaar in onze LinkedIn groep en wellicht dat er hier een leuke samenwerking uit komt rollen. Connect hier met Sander:

ONZE BOOKIES OVER SANDER

Sander weet op zijn eigen vakgebied moeilijke dingen net zo makkie en met humor uit te leggen als wij doen. En daarnaast weet hij als ondernemer uit te besteden waar hij geen zin in heeft! Smart move.

Wil jij ook uitgelicht worden op onze socials en website stuur yesol@thebookie.nl een mail voor meer informatie!