Elke maand presenteren wij met trots één van onze klanten.
De ondernemer, die we deze maand uitlichten, is

EWELINA DE GROOT – OPRICHTER EINDELIJK SLAPEN

Ewelina de Groot is oprichtster van Eindelijk Slapen, een van de meest succesvolle praktijken voor kinderslaapcoaching. Dagelijks helpt ze samen met haar team tientallen oververmoeide ouders aan meer slaap. Naast coaching organiseert Ewelina masterclasses en online programma’s en schreef meerdere E-Boeken. Ook de dagbladen en online platformen weten haar inmiddels goed te vinden: zo wordt Ewelina, socioloog van huisuit, regelmatig als expert geraadpleegd als gentle sleep coach.
“Wij helpen ouders hun kinderen op een liefdevolle manier te leren om gezonde slaapgewoonten te ontwikkelen. Zodat alle gezinsleden hun nachtrust terugkrijgen.”
PS Onze tip: meld je op haar site aan voor handige tips. We weten uit ervaring dat ze goud waard zijn 🙂
Ewelina Eindelijk Slapen Socioloog | Slaapcoach

📸: Ewelina

Waarom Ewelina bij The Bookie zit

Inmiddels zit ik al bijna 2 jaar bij Bookie. Oh wat ben ik blij met jullie! Ik ben redelijk chaotisch en begrijp weinig van financiën. Daarom ben ik extra blij dat ik alles over the bookie- schutting kan gooien. En jullie daar altijd een mooi verhaal en/of maandelijkse en jaarlijkse aangiften van kunnen maken. Dat geeft mij goed overzicht en daarmee ook rust;) Wat ik enorm waardeer dat jullie altijd goed bereikbaar zijn (ook voor mijn onbenullige vragen) en betrokken zijn! Dank jullie wel toppers!”

Onze klanten zijn ons netwerk. Leer ze beter kennen, connect met elkaar in onze LinkedIn groep en wellicht dat er hier een leuke samenwerking uit komt rollen. Connect hier met Ewelina:

ONZE BOOKIES OVER EWELINA

Ewelina is  niet alleen dé expert op haar vakgebied: ze is liefdevol en deelt haar meerwaarde graag. Daarnaast weet ze Eindelijk Slapen als onderneming goed in de markt te zetten. Het type ondernemer waar we dol op zijn!

Wil jij ook uitgelicht worden op onze socials en website stuur info@thebookie.nl een mail voor meer informatie!