Elke maand presenteren wij met trots één van onze klanten.

CONTENT STRATEEG & CREATOR/ FOUNDER EXPLORE UTRECHT

Dainahara Polonia is contentstrateeg en online marketeer. Ze werd bekend met het platform Explore Utrecht, dat ze al 10 jaar runt en waar ze toffe tips deelt over de zaakjes en plekken in Utrecht waar ze zo van houdt.

Via haar Instagram-account deelt ze veel kennis en jarenlange ervaring met content. Zo zet zij zich in voor bedrijven die hulp nodig hebben bij het opzetten en uitvoeren van een succesvolle contentstrategie.

Vanuit mijn achtergrond als socioloog heb ik een fascinatie voor gedrag, emoties en verhalen van mensen. Online verhalen vertellen en merken bouwen is dan ook een samenkomst van verschillende passies: verhalen, mensen, en online. Als content coach ben ik er voor ondernemers die zelf aan de slag willen met contentmarketing, maar begeleiding hard nodig hebben om consistent waardevolle content met impact en resultaat te delen. Is het tijd is om jezelf en je bedrijf stevig neer te zetten online? Dan help ik je graag!

Dainahara Polonia Explore Utrecht

📸: Dainahara

Waarom Dainahara bij The Bookie zit

“Administratie was mijn grootste zorg en frustratie! Is het nog trouwens 😉 Maar veel minder dan enkele jaren geleden. Het heeft mij heel veel rust geven om het over te laten aan The Bookie. Zo heb ik meer tijd en focus om mijn jaar te plannen en mijn doelen uit te werken. Het is fijn om bij iemand terecht te kunnen die antwoord kan geven op mijn vragen en bepaalde zaken kan uitleggen. Het is nog steeds niet mijn sterkte kant, maar beetje bij beetje leer ik steeds meer. “

Onze klanten zijn ons netwerk. Leer ze beter kennen, connect met elkaar in onze LinkedIn groep en wellicht dat er hier een leuke samenwerking uit komt rollen. Connect hier met Dainahara:

ONZE BOOKIES OVER DAINAHARA

Dainahara gelooft net als wij in de kracht van het delen: daarom deelt ze niet alleen zakelijke tips, maar ook haar persoonlijke cherries op de Utrechtse cake.

Wil jij ook uitgelicht worden op onze socials en website stuur info@thebookie.nl een mail voor meer informatie!