Elke maand presenteren wij met trots één van onze klanten.
De klant die we deze maand in het zonnetje zetten is

COR BRANDWIJK – EIGENAAR VAN BRANDWIJK COACHING

“Mijn naam is Cor Brandwijk en maak sinds een kleine 2 jaar gebruik van de boekhoudkundige ondersteuning bij The Bookie. Ik ben getrouwd en trotse vader van twee kinderen en twee kleinzoons. Heel graag kom ik in de natuur, vooral aan de kust van Zuid-Holland. Regelmatig kom ik daar om te wandelen of om hard te lopen. Ik rijd graag motor met mijn vrouw of met vrienden en ben graag samen met mijn gezin. Daar word ik altijd ontspannen en blij van. Wij leven een actief en gezellig leven. Ik luister graag muziek en sport gemiddeld drie keer in de week. Sinds 2015, ben ik een bevlogen en betrokken eigenaar van Brandwijk-Coaching. Anderen noemen mij vaak energiek en motiverend en geven aan het fijn te vinden om een coachtraject met mij te ervaren en waardevol om met mij samen te werken. Een van mijn fijnste intrinsieke motivaties is individuen en teams begeleiden naar een betere balans in hun ‘zijn’ en ‘zingeving’. In mijn ondersteuning ben ik serieus, vertrouwelijk, oprecht en eerlijk en is er veel ruimte voor humor en relativering. Veel coach ik in het onderwijs waarbij ik trajecten begeleid op alle lagen van de onderwijsorganisaties van instructeur tot directeur. Ook buiten het onderwijs heb ik prachtige mensen zien groeien en meer eigenaarschap zien pakken in hun leven.”

Waarom Cor bij The Bookie zit

“Wat een bazen zijn het toch en wat een verstandige keuze heb ik gemaakt om me bij de The Bookie aan te sluiten. Mijn kwaliteiten liggen beslist niet bij de papieren tijger waar je als ZZP’er mee te maken hebt. The Bookie heeft zeer deskundige geduldige werknemers waar ik altijd bij terecht kan met vragen over mijn administratie of belastingaangifte. Ook de digitale ondersteuning vind ik echt geweldig werken. Zo eenvoudig en perfect voorbereid allemaal. Het blijft ook in ontwikkeling en wordt al maar gebruiksvriendelijker. Vooral de persoonlijke benadering vind ik superfijn en menselijk. Precies wat bij mijn verwachting  en wensen past. Eerlijk, oprecht en leerzaam. De prijs / kwaliteit verhouding is meer dan in orde! Het is bijna leuk om op deze manier je belastingaangifte te doen! Wanneer je de gegevens mooi bijhoudt in je Bookie app dan is de belastingaangifte een eitje. Werkelijk ik heb er geen moment spijt van en raad het een  ieder aan. Zo kan ik mij focussen op”

Onze klanten zijn ons netwerk. Leer ze beter kennen, connect met elkaar in onze LinkedIn groep en wellicht dat er hier een leuke samenwerking uit komt rollen. Connect hier met Cor:

ONZE BOOKIES OVER COR

Supernieuwsgierig om te leren hoe zaken werken en complimenteus als we hem iets uitleggen! Heerlijk, zo’n klant.

Wil jij ook uitgelicht worden op onze socials en website stuur info@thebookie.nl een mail voor meer informatie!