Elke maand presenteren wij met trots één van onze klanten.
De klant die we deze maand in het zonnetje zetten is

AARON MIRCK – FREELANCE PR CONSULTANT, OPRICHTER VAN PR-TOOL PRESSCLOUD EN DICHTER.

Aaron Mirck is freelance PR consultant, oprichter van PR-tool Presscloud en dichter. Als PR-consultant helpt hij startups en B2B-bedrijven om in het nieuws te komen. Dat is best handig, want zo hoeven bedrijven niet te adverteren om bekender te worden bij hun doelgroep. Aaron was eerst journalist, dus ziet meteen of een verhaal redactionele kwaliteiten heeft of commerciële bagger is die niet in de krant komt.

Hoewel PR veel voordelen heeft (je wordt bekender, scoort beter in Google en wordt gezien als expert) is PR voor bedrijven onbereikbaar. Met Presscloud wil ik dat probleem oplossen. In deze (gratis!) tool vind je handige verzendsoftware en een database van zo’n 8000 journalisten. De tool gecombineerd met mijn PR-boek Alles Wat PR-Bureaus Je Niet Vertellen zorgt ervoor dat je zelf jouw bedrijf in het nieuws kan brengen. Dat biedt uitkomst als je geen mega-budgetten hebt, maar wel wil groeien.

Naast zijn PR-werk, schrijft Aaron poëzie. Hij is nu bezig met een gedichtenbundel over technologie en millennials. Die gedichten vind je op de site www.DitAlgoritmeDeugtNiet.nl en updates daarover vind je via het gelijknamige Insta-kanaal. De bundel gaat eigenlijk over alles wat vandaag belangrijk gevonden wordt: van het scoren van nieuwe volgers tot uitgaan.

Aaron Mirck

📸: Aaron

Waarom Aaron bij The Bookie zit

Ik ben heel erg blij met The Bookie omdat ze precies doen wat ze beloven: zorgen dat jij je geen zorgen hoeft te maken over je belastingen, aangiftes en andere administratieve rompslomp. Ik ben niet gaan ondernemen/freelancen omdat ik boekhouden zo leuk vindt. Dankzij The Bookie weet ik zeker dat alles goed geregeld is. Dat ze niet alleen behulpzaam, maar ook vriendelijk zijn, is helemaal fijn. Een aanrader, dus!

Onze klanten zijn ons netwerk. Leer ze beter kennen, connect met elkaar in onze LinkedIn groep en wellicht dat er hier een leuke samenwerking uit komt rollen. Connect hier met Aaron:

ONZE BOOKIES OVER AARON

Wil jij ook uitgelicht worden op onze socials en website stuur info@thebookie.nl een mail voor meer informatie!